Sally

Jag heter Sally Eksvala. Jag 26 år och kommer från Junosoando, Sverige. Jag och min syster åkte till Irland för sex år sen och för fyra år sen var vi i Holland. Vi har rest till flera länder men det var den bästa resorna i mitt liv. Jag och min syster står varandra väldigt nära.

Jag har mörkbrunt hår med röda slingor och mörkgröna ögon. Jag har pannlugg och oftast har ut släppt hår. Min näsa är ganska rak. Jag har oftast svarta byxor och en blus. Jag är ganska stark men också ganska liten. Ofta bär jag med mig en grå väska.

Jag är ganska lättlärd men jag är lite lättirriterad. Jag är ganska bra på språk men min storsyster Pernilla är lite bättre. Fota och rita är vad jag är bäst på och jag gillar det. Min största sorg är min lillebror Nick som dog när han var tre år i en bilolycka. När han föddes var det den bästa dagen i mitt liv. Min största önskar är att han levde.

Jag ser mest ut som min pappa och min syster ser mest ut som min mamma. Jag har en vana att städa mitt rum varje morgon. Min idol har alltid varit min storasyster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *