Saga!

-Hej, jag heter saga och är 21 år gammal jag kommer från Västerbotten. Jag tycker jag är ganska lång lagom stark jag är inte för smal jag är nöjd med min storlek. Jag har ganska kantigt ansikte. Min hår färg är typ grå nästan och jag har hår till mitten av ryggen och brukar oftast har tofs i håret. Jag har bruna ögon och stora ögon.
Jag har ganska lång näsa och
ganska stora läppar.
Jag är lite brun lite torr hy. Jag sminkar mig ofta men inte på helgerna och när jag sminkar mig brukar jag bara ta lite smink. Oftast har jag jeans och svarta eller vita t-shirts och en lång kofta. Jag har en ljus röst men för ljus och jag prata svenska.
Mina kompisar brukar säga att dom tycker att mina skämt är bra och att jag har humor.
Jag gillar verkligen innebandy och hockey jag brukar åka till en hall på måndagar och då kör jag hockey och på torsdagar har jag innebandy.
Jag har tatueringar och en piercing i naveln. Jag har en väska som är guld och svart jag har nästan alltid med mig min telefon och våtservetter.

Jag är positiv och oftas glad men i bland när jag blir trött så kan jag bli lite små sur och arg. Jag kan stå på slika på min armbåge och äta kanel utan att hosta och jag är jätte bra på armbrytning. Jag tycker att kalla nån för dumma saker, jag tycker att alla ska få gå i skola och får lära sig och att alla är lika värda. Jag vill att killar och tjejer ska vara lika värda och jag vill att alla ska trivas och må bra.
Jag är bra på att rita, sova, laga mat, och jag är dålig på att läsa, sy och städa.
Jag är rädd för krig, ormar och flyga flyg plan. Jag tycker om matte, spela Uno och äta. Jag tycker inte om elaka folk och gitarrer. Mina framtidsdrömmar är att få barn och flytta till ett hus på landet men djur. Jag har en hemlighet………… jag kissade på mig på mitt jobb förra veckan………..
Jag arg på folk som bara vill bestämma och göra folk oroliga. Jag blir lyckliga av kramar mer och kärlek. I bland sörjer jag över min döda farfar. Min humor är rolig tycker det flesta.

Jag bor i en lägenhet som ligger i en by i Västerbotten. Jag har en mamma, en pappa och en lille bror, min mamma heter Karin, min pappa heter Lars och min lille bror heter Olle och han är 15 år. Mina två bästa vänner heter Sara och Lisa dom är sååå snälla men jag har en ovän som heter Olga och hon slog mig en gång när jag var liten. Min granne heter Karin och hon är 72 år gammal hon är super snäll, hon brukar ge mig choklad på julafton. Jag har en hund som heter snobben han är kanska gammal nu men är jätte söt och lugn. Jag jobbar som frisör det är sååå kul att träffa nya människor och få göra folk glada. Min favorit intressen är idrott särskilt fotboll jag är faktiskt ganska bra på det. Jag gillar också att måla för man får bara släppa ut allt och bara ta det lugnt, jag gillar också att sy, jag brukar sy kuddar, påsar och en gång gjorde jag en t-shirt < min bror. Jag tvättar mig varje dag, jag måste verkligen tvätta mig annars känns det som att jag är smutsig. Varje dag vaknar jag 08:30 på helgerna vaknar jag också vakna 80:30. Jag brukar aldrig äta bra frukost jag vet att det är jätte dåligt men jag har inte mat luts på morgonen. Jag har två viktiga hädelser i mitt liv som jag ofta tänker på och det var när jag var i Lofoten, det var nästan den bästa resan mitt liv det var so spännande att kolla på alla djur och berg det var så fint, vatten var typ grönblått så fin färg. Mitt andra ställe var i Spanien, det var mysigt varmt och så himla fint. Mina favoritplatser är Grekland och Cypern. Jag tycker att Nordkorea är ett hätskt ställe för man för inte vara sig själv. Mina idoler är Zara Larsson och Helen trosgården.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *