Minecraft

Med mitt område ska man kunna bada och ta det lugnt med kompisar. Därför har jag en kiosk, solstolar, matbord med stolar och självklart en pool. Jag har ett litet hotell som man kan äta och sova i. Med övernattning kan du gå ut och titta på den fina utsikten över havet.

Poolen värms endast upp två gånger i veckan. När det inte värms upp så sparas man väldigt mycket pengar och det är bättre för naturen. Elen som används är spillvärme från en fabrik längre bort.

Kioskens alla varor är importerade max 5 mil från platsen. Enda gången det kan vara mer är ifall vi måste göra ett ärende in till storstan.

Denna plats är riktad till alla åldrar även äldre kan ta det lugnt en helg. Men jag skulle rekommendera det till familjer med barn under 18.
Som sagt finns det ingen gräns för hur gammal eller hur ung man får vara.

När jag byggde huset tänkte jag att det ska vara en mysig plats som folk ska kunna åka till i princip när som helst. Därför har jag mycket lampor som ger en mysigare känsla. En stor glasbalkong som man kan titta ut över vattnet, mycket blommor och en stor yta som man kan umgås med familj och vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *