Gebert Lunddenbund!

Hej jag heter Gebert Lunddenbund och är 26 år gammal ,min storebror Rogger Lunddenbund är 31 år gammal och ganska konstig. Jag kommer ifrån Lappland och är singel. Ibland kan jag vara lite virrig och övervåldsam men det Gör inge säger min mamma=) jag och min bror Rogger har föräldrar men vi har inte kontakt med dem. Jag är rädd för min bror Rogger för han är så konstig och oförsägbar. Jag är stark som bara den och brukar reta min storebror. Jag har brunt kort hår och bruna ögonbryn jag har ganska mörk röst.
Jag är ganska lång typ 184 cm ,jag har Brun gula ögon och är halv blek brun typ. Jag har några vänner och ovänner en av mina ovänner är Gry Rantantali som är finsk och ginger. Jag jobbar som bygg arbetare men ska testa på ett annat jobb på LoveLoveTrainofalvik.
Jag rör Mig som en stelopererad Daggmask.

En av mina egenskaper är att jag är bra på att laga olika saker t.ex min brorsas barn leksaker.
En av mina negativa egenskaper är att jag inte är så smart jag fick mest F och bara några E i skolan.
Jag är rädd för saker som kryper t.ex min bror innan han har tagit sina tabletter/medicin.
I framtiden vill jag ha skapat mitt egna företag som tillverkar tabletter som botar obotliga sjukdomar ,jag vill även bli miljonär. Jag blir arg på personer som inte fattar något och lycklig när personer fattar vad jag menar och vad andra menar. Jag har bra humor och brukar tycka att rätt många saker är kul typ min storebrors låga iq och det dumma sättet han försöker tänka på. Jag sörjer min döda sten som hette Gilbert Lunddenbund. Jag vill stoppa allt krig i världen och världs hungern. Jag har inte så jätte stabilt humör och ibland kan jag bli riktigt förbannad!

En av mina viktiga men ändå hemska minnen är när min bror hade tablett problem/missbruk och blev inlagd på sjukhus. Ett av mina intressen är fotboll ,jag har tyckt om det ända sen jag var barn.
En av mina dagliga vanor är att träna på att spela gitarr 20 minuter om dan. En av mina ovanliga vanor är att vara med min storebror Rogger för jag tycker att han är för konstig att va med. Jag har en hund Som heter Aslan och är en Golden retriever ,Vit Hederhund ,schäfer och Labrador blandning och han är 5 år. Min idol är byggare Bob. Jag brukar sova med ett fönster på glänt och ibland på morgonen vig ca 7 tiden innan jag gått upp brukar min granne ta en av sina stegar och klättra upp till mitt fönster och skrika DAGS ATT VAKNA GREGER sen brukar han att hoppa nerför stegen och göra illa sig.( lika konstigt varje gång). Min favorit plats är Ryssland för att språket är kul. Platsen som jag gillar minst är nog Nordkorea för att reglerna är konstiga och dem skickar
kärnvapen ner i havet. Min familj är min bror Rogger Lunddenbund och min hund Aslan. Jag kommer att jobba i sportvagnen på blåtåget under resan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *